iDEAL

iDEAL is het meestgebruikte betaalsysteem in Nederland. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank.

Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

PayPal

Met PayPal betaal je snel en gemakkelijk online. Daarnaast bevat een PayPal betaling diverse garanties omtrend levering en retourneren.

Hoe werkt PayPal?

• Bij aanmelding kun je de gegevens van je bankrekening of creditcard bij PayPal registreren.
• Je bankrekening of creditcard wordt aan je PayPal-rekening gekoppeld. Je hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling.
• Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, heb je slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger nodig.
• Nadat je een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je rekeningsaldo of je creditcard.

Klarna

Voor het aanmaken en verwerken van de betalingen na ontvangst van je bestelling (op rekening) werkt MijnStadinHuis samen met Klarna. Klarna neemt de betalingen over van Lingerie Donna en zorgt voor het vervolgtraject. Hieronder lees je meer over Klarna.

Met digitale acceptgiro je online bestelling betalen via Klarna.
Met Klarna kun je veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen na ontvangst van het door jou bestelde product. Klarna maakt gebruik van de papieren acceptgiro of een digitale acceptgiro die je per e-mail ontvangt. Deze zul je ongeveer 2 weken na je bestelling ontvangen.

Klarna voert voor MijnStadinHuis het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website.